Klomp Creatie's

Recepten en favoriete kookboeken

In dit menu zijn verschillende glutenvrije recepten en, glutenvrije kookboeken en  mijn favoriete kookboeken te vinden.Mijn hobby is naast koken, bakken en haken  ook kookboeken verzameling.

Als het recept van mezelf is vermeld ik het erbij. Anders komen de recepten uit mijn verzameling van recepten en heb ik ze omgevormd naar glutenvrije recepten.

In mijn keuken staat een hele plank met kookboeken. Ook staan er op die plank verscheidene plakboeken waarin recepten verzamel uit bijv.  Allerhande, Boodschappen, Proef ’t verschil, Hallo en andere tijdschriften. De meeste recepten uit deze tijdschriften zijn niet glutenvrij, maar ik probeer gewoon alles te maken met glutenvrije  ingrediënten.

Op de  pagina met de glutenvrije kookboeken  staan de glutenvrije kookboek die ik in mijn bezit heb. Zodat u als lezer ze makkelijk kunt vinden wat voor glutenvrije kookboeken er allemaal zijn. Er zijn er vast nog veel meer die ik niet heb.

Mijn favoriete kookboeken waar ik vaak ik kijk zal ik op aparte pagina zetten. Het zijn de kookboeken die ik in mijn bezit heb die een absolute aanrader en must have zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s