Cakerol

Vandaag waag ik me aan een cakerol. Het recept komt Glutenvrije Recepten deel 2 van Jeandrine Kastelein.

Mijn eerste poging om eitjes luchtig te kloppen is mislukt. Een van de eitjes stonk vreselijk. Dus doe ik een nieuwe poging en hoop dat dit keer alle eitjes wel goed zijn.

image

De eieren moeten eerst 10 min. warm worden voor je ze klopt.
Ook de 2e poging was geen succes wat betrefd de eieren.

Na poging 3 ging het beter. Dit keer met lichtbruine basterd suiker.

image

Mooie luchtige mix. Die nu op een bakplaat in de oven zit voor 14 min. Ben benieuwd hoe het eruit komt.
Word vervolgt….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s