Croissantdeeg en kerststol

Vol goede moed begonnen met de croissants.
Dat liep ff anders dan ik hoopte. Mijn deeg was te slap. Maar ik weet wat mijn fout is geweest. Ik wilde het halve recept nemen. Heb dus 250 gr meel gewogen, maar ff vergeten dat de rest dan ook de helft moet zijn.

Nu dus opnieuw begonnen met nieuw deeg. Die staat alweer te rijzen. Daarna moet hij weer een nacht staan en dus a ik morgen weer verder ermee.

Vandaag wel aan de slag met mijn kerststol. Het recept komt uit Heel Holland Bakt. Vorig jaar ookal gemaakt. Toen was hij superlekker. Kortom gauw aan de slag maar dan.

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s