Boswandeling met Evie Eekhoorn

Een poosje terug gingen we wandelen in bos. Deze keer namen we Evie Eekhoorn mee. Hieronder enkele foto’s van Evie in het bos. 

Klomp Creatie's

Evie Eekkhoorn in het bos

 

Klomp Creatie's

Evie op het Middelpunt van Nederland

 
 
Klomp Creatie's

Evie op het notaris Dingen bankje

 
 
Klomp Creatie's

Evie op de Hessenhut

 
Zoals jullie zien heeft Evie Eekhoorn een heus avontuur beleefd in het bos bij de Goudsberg. Willen jullie ook zien wat Evie heeft gezien? Kom dan ook kijken in Lunteren. Geniet van een wandeling door het bos en na afloop een drankje in restaurant De Goudsberg.

3 gedachten over “Boswandeling met Evie Eekhoorn

  1. yardistruik

    Ik heb misschien een stomme vraag ik ben onlangs ook begonnen om knuffels te haken.. Echter heb ik geen idee hoe ik alle delen aan elkaar moet naaien.. Zou jij me kunnen laten weten hoe jij dit doet? Ik hoor graag van je!

    Like

    1. Klomp Creatie's Berichtauteur

      Ik werk via patronen. Daarin staat vaak precies verteld hoe je een onderdeel moet vastnaaien. Ik speld de onderdelen zoals poten of benen eerst op de goede plek. Daar steek ik door een steek in het lijf met de draad van bijv. poot a. Die steek ik ook weer door een steek op poot a. Zo werk ik poot a af tot alle steken zijn geweest. De overgebleven draad hecht ik af door in het lijf te steken een stuk verder dan de poot. Hopelijk heb ik je zo genoeg geholpen. Anders vraag je maar weer. Mail klompcreaties@gmail.com

      Like

Plaats een reactie