Gevulde speculaas

Gisteren heb ik maar eens mijn amandelspijs verwerkt. Ik had een poosje terug van gemalen amandelen en suiker amandelspijs gemaakt. Sinds een paar jaar maak ik dat eigenlijk altijd zelf. De amandelspijs in de winkel is niet glutenvrij of bevat sporen van.
De amandelen zonder vlies koop ik in bakken van 500gr bij de Makro.

Ik heb mijn amandelspijs verwerkt in gevulde speculaas. Dat is ons huis erg favoriet. Ik heb het recept uit het Nederlands Bakboek. Ik heb de tarwebloem vervangen voor boekweitmeel. Voor de rest gewoon het recept aangehouden.

image

image

Zoals jullie kunnen zien hebben we al gesmuld van de speculaas. Hij was heerlijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s